Over mij


Hoihoi, welkom op mijn website, hier een verhaaltje over mij, want misschien vinden jullie dat wel aardig om te lezen.


Ik ben Vera, ik woon in Amsterdam, ik ben geboren op 31 maart 1990 in Zierikzee, op een zaterdag avond om 20.15 uur heeft mijn moeder me verteld. Ik heb illustratie gestudeerd aan de Willem de Kooning academie en nu doe ik mijn best om rond te komen van illustratie klussen.


Hier op deze website kun je mijn tekeningen bekijken en ook filmpjes die ik zo af en toe maak. Ik vind tekenen leuk, tegenwoordig ben ik ook graag aan het zeefdrukken. Dan maak ik bijvoorbeeld gezeefdrukte tassen, t-shirts, ovenwanten en binnenkort vast nog veel meer. Dat kunnen jullie binnen korte tijd ook kopen! Is dat dan wat... misschien helpen jullie mij dan ooit nog een rijke vrouw te worden.


Verder maak ik ook een krant met Rick, het krantje heet de Komkommertijd. Je kan de krant bekijken op de website; www.dekomkommertijd.nl. Ik ben hier mee begonnen om verschillende redenen. Als eerst omdat ik het nieuws vaak zo snel vind gaan, de Komkommertijd neemt goed de tijd en is dus een hele trage krant. Daarnaast wilde ik graag illustreren voor kranten, tot nu toe lukt dit nog niet zo goed. Daarom ben ik zelf een krantje gaan maken en zie je best wat illustraties van mij in de Komkommertijd, ik ben er heel trots op.


Verder ben ik ook aan het leren lassen. Ik heb al mijn eigen bed gelast. En ik ben er nog niet doorheen gezakt dus het gaat de goede kant op.


Zo en nu, misschien wil je nu dat ik voor jou eens iets maak, een illustratie, een filmpje, een t-shirt of een ovenwant dan hoor ik in ieder geval graag van je! Kijk maar bij contact, dan krijg je me aan de telefoon of in de mailbox.


Vera